projectbeurs

gestart 4 juni 2019 , in ontwikkeling .


DE PROJECTBEURS

Platform (io) * waar  zzp-ers / project -eigenaren* en particulier kapitaal * elkaar kunnen vinden bij het realiseren van kleine en grote projecten.

De projectbeurs is nog in oprichting . In geval het online komt is het de bedoeling een vergoeding te gaan vragen voor het plaatsen van een oproep en het gebruikmaken van de dan interactieve website . De hier getoonde projecten zijn van wanderbursche design .

*achtergrond ,  Vakmensen ( ZZp- ers) zijn doorgaans erg goed  in hun vak , maar hebben moeite met continu├»teit . Ook kunnen ze bepaalde opdrachten niet alleen aan.  Iemand tijdelijk inhuren is vaak geen optie vanwege wet- en regelgeving en te hoge kosten . Samenwerken op projectbasis via dit platform is dan een oplossing.

 

Project-eigenaar : persoon of bedrijf dat uitvoerders zoekt en (passieve actieve* ) particuliere investeerder(s) , sponsor(s) / fondsen om zijn /haar project gerealiseerd te krijgen .

*Particulier kapitaal verstrekken .  Net zoals voorheen een Bank spaargelden beheerde van klanten die daarvoor een vergoeding ontvingen en weer uitleende aan krediet-vragers, kunnen particulieren dat doen aan projecteigenaren . In de huidige tijd, waarin mensen zelfs geld moeten betalen om hun spaargeld  te stallen,  een interessante optie .  Project eigenaren en uitleners kunnen zelf afspraken maken over de hoogte van de rente of wellicht afspreken dat bij mislukken van het project de de lening ‘om niet’ wordt verstrekt.   (crowdfunding)  

*passieve en actieve aandeelhouders . In een project als ‘zelfvoorzienend, off grid wonen en werken’ kunnen aandeelhouders zowel aktief – deelnemer- zijn of passief : inbrenger van particulier kapitaal .

Projecten

  1. pompwip : installatie voor in de publieke ruimte .   meer info
  2. Fietsmachine : installatie voor in de publieke ruimte . Meer info 
  3. Realiseren van een commercieel  project om (Zo veel mogelijk ) zelfvoorzienend , off grid * en zelfredzaam te wonen en werken meer info